Clover C4 Sanitairreiniger in doseerfles, 1 liter

(1 l = € 5,28)
€ 6,60
-20%

€ 5,28

Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover C4 Sanitairreiniger in 1 liter doseerfles

Clover C4 Sanitairreiniger is een geconcentreerde sanitairreiniger in handige 1 liter doseerfles. Clover C4 is een effectief reinigingsmiddel voor het schoonmaken en licht ontkalken van wastafels, toiletten, urinoirs, wandtegels, en vloeren in sanitaire ruimten. Clover C4 is een milde ontkalker met een frisse geur. 1x 20ml geconcentreerd product is genoeg voor het vullen van 50 sprayflacons van 600ml en 2x 20ml is voldoende voor 25 emmers van 5 liter.


Geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken

Clover C4 Sanitairreiniger is een geconcentreerde, licht zure sanitairreiniger geschikt voor het reinigen en ontkalken van wastafels, toiletten, urinoirs, wandtegels, en vloeren in toiletruimten en wasruimten. Het product bevat veilige citroenzuren om kalkaanslag en organische afzettingen in één handeling te verwijderen.


Gebruiksaanwijzing

Voor het eerste gebruik van een nieuwe fles moet deze gedurende 3 seconden worden omgekeerd om het product in staat te stellen de doseerdop te vullen. De doseerdop bevat 20ml product en is genoeg voor het vullen van 50 sprayflacons van 600ml of 25 emmers 5 liter. Breng verdunde oplossing aan op harde oppervlakken met behulp van een doek of sprayflacon en neem het oppervlak af met een doek naar keuze.


Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
8 stuk(s) of meer€ 5,01Prijs per artikel: € 5,01
16 stuk(s) of meer€ 4,75Prijs per artikel: € 4,75