Clover C4 Sanitairreiniger voor het dagelijks reinigen van toiletten, douche en kleedruimten

Productnr.: SGE534

vanaf € 6,92

Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover C4 Sanitairreiniger voor het dagelijks reinigen van toiletten, douche en kleedruimten

Clover C4 Sanitairreiniger is een geconcentreerde sanitairreiniger. Clover C4 is een effectief reinigingsmiddel voor het schoonmaken en licht ontkalken van wastafels, toiletten, urinoirs, wandtegels, en vloeren in sanitaire ruimten. Clover C4 is een milde ontkalker met een frisse geur. 5 liter Clover C4 is voldoende om 250 sprayflacons van 600ml of 125 emmers van 5 liter af te vullen.


Geschikt voor reinigen en ontkalken

Clover C4 Sanitairreiniger is een geconcentreerde, licht zure sanitairreiniger geschikt voor het reinigen en ontkalken van wastafels, toiletten, urinoirs, wandtegels, en vloeren in toiletruimten en wasruimten. Het product bevat veilige citroenzuren om kalkaanslag en organische afzettingen in één handeling te verwijderen.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


C4 is Ph 0-2 sterk alkalisch ( krachtige zure reiniger/ontvetter)

Geschikt voor:

  • roestvrij staal