Clover Citrol afwasmiddel 5 liter

Productnr.: SGE-401-5

vanaf € 20,74

(1 fles(sen) = € 20,74)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Citrol afwasmiddel

Clover Citrol is een veelzijdig afwasmiddel met een citrusgeur dat doorgaans wordt gebruikt voor zowel handmatig afwassen als algemene reinigingstaken in professionele keukens en andere commerciële omgevingen.


Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van Clover Citrol (5 liter):

  1. Krachtige Reiniging: Citrol is ontworpen om effectief vet, olie, voedselresten en andere verontreinigingen te verwijderen. Het is een krachtig reinigingsmiddel dat geschikt is voor het reinigen van borden, potten, pannen, bestek, glaswerk en diverse keukenoppervlakken.
  2. Citrusgeur: Citrol heeft een aangename citrusgeur die de omgeving opfrist en een gevoel van frisheid geeft tijdens en na het schoonmaken.
  3. Veelzijdigheid: Dit afwasmiddel kan worden gebruikt voor zowel handmatig afwassen als het reinigen van keukenapparatuur, werkbladen, vloeren en andere oppervlakken in de keuken.
  4. Ontvettend: Citrol heeft ontvettende eigenschappen, waardoor het effectief is bij het verwijderen van vet en olie. Het is ideaal voor het reinigen van kookgerei en bakplaten.
  5. Geconcentreerde Formule: Het product is vaak geconcentreerd, wat betekent dat een kleine hoeveelheid voldoende is om een grote hoeveelheid water en reinigingsoplossing te maken. Dit zorgt voor kostenefficiënt gebruik.
  6. Eenvoudig te Doseren: Citrol kan eenvoudig worden gedoseerd en gemengd met water volgens de aanbevolen verhoudingen voor verschillende reinigingstaken.


Clover Citrol is een handig afwasmiddel voor professionele keukens, restaurants, hotels en andere horecagelegenheden, evenals voor gebruik in andere bedrijfsomgevingen waar grondige reiniging vereist is.


De 5-literverpakking biedt voldoende product om te voldoen aan de reinigingsbehoeften van drukke keukens en zakelijke locaties. Het kan helpen om een schone, hygiënische en geurvrije omgeving te behouden. Het is belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen voor het beste resultaat bij het gebruik van Clover Citrol.