Clover Comet Tapijtreiniger 5 Liter verpakking met doseerpomp

Productnr.: SGE-306-5

€ 17,18
(1 l = € 3,44)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Comet Tapijtreiniger 5 Liter verpakking met doseerpomp - Grondige reiniging voor een fris tapijt


Ontdek de kracht van Clover Comet Tapijtreiniger in de 5 liter verpakking met doseerpomp. Deze krachtige tapijtreiniger biedt een diepe en grondige reiniging voor tapijten en stofferingen, waardoor ze er als nieuw uitzien. De handige doseerpomp maakt doseren eenvoudig en nauwkeurig, wat verspilling voorkomt en zorgt voor een efficiënt gebruik.


Diepe reiniging en vlekverwijdering

Clover Comet Tapijtreiniger is speciaal ontworpen om diep in de tapijtvezels door te dringen en hardnekkig vuil en vlekken effectief te verwijderen. De krachtige formule laat uw tapijt grondig gereinigd en verfrist achter.


Voordelen van Clover Comet Tapijtreiniger 5 Liter verpakking met doseerpomp

  • Gemakkelijk Doseren met Doseerpomp: De meegeleverde doseerpomp maakt het doseren eenvoudig en precies, wat verspilling voorkomt en voor een efficiënt gebruik zorgt.
  • Grondige Reiniging: De krachtige formule reinigt diep in de tapijtvezels, verwijdert vuil en vlekken en herstelt de frisheid van uw tapijt.
  • Geschikt voor Tapijten en Stofferingen: Clover Comet Tapijtreiniger is geschikt voor gebruik op tapijten en stofferingen, zodat uw hele interieur er schoon en verzorgd uitziet.
  • Economische 5 Liter Verpakking: De 5 liter verpakking is economisch in gebruik en ideaal voor grootverbruikers of veelvuldig gebruik.


Belangrijkste Kenmerken:

Clover Comet Tapijtreiniger in de 5 liter verpakking wordt geleverd met een handige doseerpomp voor nauwkeurig doseren. De krachtige formule dringt diep door in de tapijtvezels en verwijdert vuil, vlekken en nare geuren, waardoor uw tapijt weer fris en schoon aanvoelt.


Ontdek Clover Comet Tapijtreiniger 5L met doseerpomp - Krachtige formule voor een diepe reiniging van tapijten en stofferingen. Bestel nu!