Clover Comet Tapijtreinigingsmiddel 5 liter

Clover Comet Tapijtreinigingsmiddel 5 liter

(1 l = € 2,54)
€ 16,91
-25%

€ 12,68

Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover Comet Tapijtreinigingsmiddel 5 liter

Clover Comet Tapijtreinigingsmiddel 5 liter van Clover Chemicals is een geparfumeerd tapijtreinigingsmiddel met geringe schuimvorming, Geschikt voor kleurvaste stoffen die met water mogen worden gewassen, voor sproei-extractie tapijtreinigingsmachines .Een fris geurend, laagschuimend tapijtreinigingsmiddel voor het voor het verwijderen van vlekken en als basisreinigingsmiddel voor het revitaliseren van tapijten, stoffering en alle materialen die waterbestendig zijn.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Comet is Ph 10-12 sterk alkalisch ( krachtige reiniger)


Geschikt voor:

  • Tapijt
  • Bekledingen
  • alle afwasbare materialen