Clover cream cleaner Schuurmiddel in 300 ml flacon

Clover cream cleaner Schuurmiddel in 300 ml flacon

Productnr.: SGE431

€ 3,25
-20%

€ 2,60

(1 ml = € 0,01)
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover cream cleaner Schuurmiddel

Clover Cream Cleaner heeft een citroengeur en is ideaal voor het reinigen van een reeks oppervlakken zoals baden, gootstenen en kranen om vet, olie, vet en algemeen vuil te verwijderen. Het bevat fijne schuurmiddelen om een diepe maar zachte reiniging te bieden.


Zacht schurend schuurmiddel

Clover Cream Cleaner bevat een mix van fijne schuurmiddelen met oppervlakte actieve stoffen om oppervlakken effectief te reinigen en op te frissen. Zacht schurende reiniger met een romige formulering die zware vervuiling en vet verwijdert die zorgt voor een diepe reiniging die zacht is voor oppervlakken. Clover Cream Cleaner heeft een citroengeur en is ideaal voor het reinigen van wasruimtes, badkamers en keukens, evenals bijkeukens en doucheruimtes.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Cream cleaner is Ph 6-8 neutrale reiniger

Geschikt voor:

  • Alle oppervlakken