Clover cream cleaner Schuurmiddel in 300 ml flacon

Clover cream cleaner Schuurmiddel in 300 ml flacon

(1 ml = € 0,01)
€ 3,25
-20%

€ 2,60

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover cream cleaner Schuurmiddel

Clover Cream Cleaner heeft een citroengeur en is ideaal voor het reinigen van een reeks oppervlakken zoals baden, gootstenen en kranen om vet, olie, vet en algemeen vuil te verwijderen. Het bevat fijne schuurmiddelen om een diepe maar zachte reiniging te bieden.


Zacht schurend schuurmiddel

Clover Cream Cleaner bevat een mix van fijne schuurmiddelen met oppervlakte actieve stoffen om oppervlakken effectief te reinigen en op te frissen. Zacht schurende reiniger met een romige formulering die zware vervuiling en vet verwijdert die zorgt voor een diepe reiniging die zacht is voor oppervlakken. Clover Cream Cleaner heeft een citroengeur en is ideaal voor het reinigen van wasruimtes, badkamers en keukens, evenals bijkeukens en doucheruimtes.Gebruiksaanwijzing

Breng eenvoudig aan op oppervlakken met een doek of spons en roer het oppervlak om hardnekkig vuil en vlekken te verwijderen. Afspoelen met schoon water en droog afvegen. Clover Cream Cleaner is geschikt voor gebruik op wastafels, kranen, baden, douchecabines en betegelde oppervlakken om vet, oliën, huidvetten te verwijderen. Het is ideaal voor gebruik in scholen, hotels, restaurants, spa's, sportscholen, verpleeghuizen.