Clover D1 ontvetter 1 liter

Productnr.: SGE-325-1

vanaf € 9,34

(1 fles(sen) = € 9,34)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover D1 ontvetter

Clover D1 is een ontvetter die speciaal is ontworpen voor het verwijderen van vet, olie en ander vuil op diverse oppervlakken. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en toepassingen van Clover D1 ontvetter in een fles van 1 liter:


Belangrijkste kenmerken:

  1. Krachtige ontvetting: D1 is een krachtige ontvetter die effectief hardnekkige vet- en olievlekken verwijdert.
  2. Veelzijdig gebruik: Het product kan worden toegepast op verschillende oppervlakken, waaronder keukenapparatuur, werkbladen, vloeren, motoren, gereedschappen en meer.
  3. Handig formaat: De fles van 1 liter is handig voor huishoudelijk en kleinschalig professioneel gebruik.
  4. Economisch: D1 is een geconcentreerde ontvetter, wat betekent dat je het kunt verdunnen volgens de mate van vervuiling en de reinigingsbehoefte, waardoor het economisch in gebruik is.
  5. Laag schuimend: Het product produceert weinig schuim, wat handig is voor gebruik in omgevingen waar overmatig schuim ongewenst is.


Toepassingen:

  • Keukens: D1 kan worden gebruikt om keukenapparatuur, kookplaten, afzuigkappen, ovens, friteuses en werkbladen te ontvetten.
  • Werkplaatsen: Het is geschikt voor het ontvetten van gereedschappen, machines en motoren in werkplaatsen en garages.
  • Industriële omgevingen: D1 is nuttig in industriële en commerciële omgevingen waar ontvetting nodig is.
  • Professionele schoonmaak: Het kan worden ingezet door professionele schoonmaakdiensten voor een breed scala aan reinigingstaken.


Bij het gebruik van Clover D1 ontvetter is het raadzaam om de instructies op de verpakking te volgen voor de aanbevolen verdunningen en toepassingsmethoden. Het regelmatig onderhoud en gebruik van een krachtige ontvetter zoals D1 kunnen helpen om een schone en vetvrije omgeving te handhaven in keukens, werkplaatsen en andere locaties waar vet- en olievervuiling een probleem vormt.