Clover D1 Reiniger en ontvetter

Productnr.: SGE3251L

vanaf € 27,81

(1 fles(sen) = € 27,81)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover D1 Reiniger en ontvetter

Clover D1 Reiniger en ontvetter is een geconcentreerde reiniger- en ontvetter. Clover D1 is een effectief reinigings- en ontvetterconcentraat voor gebruik in keukens. Een speciaal ontworpen reinigingsproduct om het taaiste vuil op te lossen, te verwijderen voor een vlekkenloos resultaat. Geschikt voor de reiniging van werkbladen, keukenmachines, vloeren, tegelwanden enzovoort. 1x 20ml geconcentreerd product is genoeg voor het vullen van 50 sprayflacons van 600ml en 2x 20ml is voldoende voor 25 emmers van 5 liter.


Geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken

Clover D1 Reiniger en ontvetter is ideaal voor het dagelijks reinigen van alle oppervlakken in het keukenbereik. Deze krachtige, alkalische reiniger en ontvetter is ontworpen voor het verwijderen van voedseloliën, vetten, bloed, vuil, industriële oliën en vetten van een groot aantal oppervlakken, waaronder; beton, industrieel schilderwerk, kunststof, keramiek en rvs.


Gebruiksaanwijzing

Voor het eerste gebruik van een nieuwe fles moet deze gedurende 3 seconden worden omgekeerd om het product in staat te stellen de doseerdop te vullen. De doseerdop bevat 20ml product en is genoeg voor het vullen van 50 sprayflacons van 600ml of 25 emmers 5 liter. Breng verdunde oplossing aan op harde oppervlakken met behulp van een doek of sprayflacon en neem het oppervlak af met een doek naar keuze.