Clover D1 Reiniger en ontvetter 5 liter

Clover D1 Reiniger en ontvetter 5 liter

(1 l = € 4,54)

€ 22,68

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover D1 Reiniger en ontvetter

Clover D1 Reiniger en ontvetter is een geconcentreerde reiniger- en ontvetter voor het effectief schoonmaken van professionele keuken en algemene schoonmaaktaken. Een speciaal ontworpen reinigingsproduct om vuil te verwijderen voor een vlekkeloos resultaat. Geschikt voor de reiniging van werkbladen, keukenmachines, vloeren, tegelwanden in het keukenbereik. Doormiddel van de navulflacon van 5 liter en de bij te bestellen doseerpomp kun je de 1 liter D1 doseerfles keer op keer hergebruiken en vermindert plastic afval. 5 liter Clover D1 is voldoende om 250 sprayflacons van 600ml of 125 emmers van 5 liter af te vullen.


Geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken

Clover D1 Reiniger en ontvetter is ideaal voor het dagelijks reinigen van alle oppervlakken in het keukenbereik. Deze krachtige ontvetter is ontworpen voor het verwijderen van voedselresten, olie, vet, bloed, vuil en industriële oliën van diverse oppervlakken waaronder beton, industrieel schilderwerk, kunststof, keramiek en rvs.


Gebruiksaanwijzing

Voor het eerste gebruik van een nieuwe fles moet deze gedurende 3 seconden worden omgekeerd om het product in staat te stellen de doseerdop te vullen. Breng verdunde oplossing aan op harde oppervlakken met behulp van een doek of sprayflacon en neem het oppervlak af met een doek naar keuze.