Clover Dazzle RVS reiniger 750 ml

Clover Dazzle RVS reiniger 750 ml

Productnr.: SGE715

€ 9,97
-10%

€ 8,97

(1 ml = € 0,01)
Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Dazzle RVS reiniger 750 ml

Clover Dazzle RVS reiniger 750 ml is een roestvrijstaal reiniger op oliebasis die een blijvende glans achterlaat die bestand is tegen vuil en vingervlekken. Het is speciaal ontworpen om roestvrij staal en andere heldere metalen te reinigen en te polijsten. Dazzle heeft een mix van oplosmiddelen en voedselwaardige oliën waardoor het geschikt is voor gebruik in voedsel- en hygiënegevoelige gebieden.


Gebruiksklare roestvrijstaal reiniger

Clover Dazzle is ideaal voor gebruik op keukens, afzuigkappen, liften, koelkasten en alle andere roestvrijstalen oppervlakken.

Verwijdert vingerafdrukken en vuil en laat een beschermende afwerking achter


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Dazzle is Ph 6-8 neutrale reiniger


Geschikt voor:

  • Roestvrij staal
  • Schitterende materialen


Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
6 stuk(s) of meer€ 8,52Prijs per artikel: € 8,52
12 stuk(s) of meer€ 8,07Prijs per artikel: € 8,07
18 stuk(s) of meer€ 7,62Prijs per artikel: € 7,62
24 stuk(s) of meer€ 7,17Prijs per artikel: € 7,17