Clover DD10 Neutrale reiniger en ontvetter 5 liter

Productnr.: SGE404

vanaf € 19,12

(1 fles(sen) = € 19,12)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover DD10 Neutrale reiniger en ontvetter

Clover DD10 is een neutrale reiniger en ontvetter die veelzijdig is en geschikt voor diverse schoonmaaktoepassingen. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en toepassingen van Clover DD10:


Belangrijkste kenmerken:

 1. Neutrale Formule: DD10 heeft een neutrale pH, wat betekent dat het mild is en veilig kan worden gebruikt op de meeste waterbestendige oppervlakken, inclusief vloeren, werkbladen, apparatuur en meer.
 2. Ontvetting: DD10 is effectief in het verwijderen van vet, olie, vuil en andere verontreinigingen, waardoor het ideaal is voor keuken- en voedselverwerkingsomgevingen.
 3. Mild en Veilig: De milde formulering maakt het veilig voor regelmatig gebruik zonder het risico van schade aan oppervlakken.
 4. Veelzijdigheid: Dit reinigingsmiddel is geschikt voor gebruik in verschillende sectoren, waaronder horeca, gezondheidszorg, kantoren en industrie.
 5. Geconcentreerde Formule: DD10 wordt vaak verdund met water voor gebruik, wat betekent dat een 5-liter verpakking een aanzienlijke hoeveelheid schoonmaakoplossing biedt.


Toepassingen:

 • Keukens: Clover DD10 is ideaal voor het reinigen van keukenoppervlakken, apparatuur, vloeren en zelfs afwasbare muren.
 • Voedselverwerkingsbedrijven: Vanwege de ontvettende eigenschappen is DD10 geschikt voor gebruik in voedselverwerkingsfaciliteiten.
 • Kantoren: Het kan worden gebruikt voor algemene reiniging in kantoren, zoals het schoonmaken van bureaus, tafels en apparatuur.
 • Gezondheidszorg: DD10 is ook geschikt voor gebruik in ziekenhuizen en zorginstellingen, waar zowel reiniging als ontvetting belangrijk zijn.
 • Industriële Omgevingen: Het kan worden gebruikt voor het reinigen van industriële vloeren en apparatuur.
 • Onderhoud en Algemeen Gebruik: DD10 kan ook worden gebruikt voor dagelijkse schoonmaaktaken en als een allesreiniger voor algemeen gebruik.


Het correct verdunnen van Clover DD10 volgens de instructies op de verpakking is belangrijk om optimale resultaten te bereiken en verspilling te voorkomen. Met een royale 5-liter verpakking is DD10 kosteneffectief voor grotere schoonmaakprojecten.