Clover DD10 Neutrale reiniger en ontvetter 5 liter

(1 l = € 3,31)

€ 16,54

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover DD10 Neutrale reiniger en ontvetter 5 liter

Clover DD10 Neutrale reiniger en ontvetter 5 liter is een geconcentreerde neutrale reiniger en ontvetter voor het verwijderen van uiteenlopende olie- en vetsoorten. Deze neutrale ontvetter en reiniger is niet alkalisch en een zuurvrij product zonder oplosmiddelen en reinigt veilig alle oppervlakken. Ideaal voor het verwijderen van plantaardige olie, dierlijke vetten, minerale olie en vet van alle waterbestendige oppervlakken in de voedingsindustrie, keukens, bakkerijen en fabrieken.


Industrieel gebruik;

Krachtige reiniger en ontvetter voor het verwijderen van vuil, industriële olie en vet op uiteenlopende oppervlakken zoals betonvloeren, schilderwerk, vloeren, wanden, plafonds, machines en apparatuur.


Voedingsindustrie:

Voor algemene reiniging kan DD10 met de hand of via reinigingsapparatuur worden gebruikt. Het is ideaal voor het verwijderen van plantaardige oliën, minerale oliën, dierlijke vetten en vetten in keukens, bakkerijen, restaurants, snackbars, vleesverwerkende bedrijven, enz. Fantastisch voor het reinigen van mengtanks en andere apparatuur.


Autobedrijven / garagebedrijven:

DD10 is uitstekend geschikt voor het verwijderen van olie- of diesellekkages van asfalt en wordt ook gebruikt in garages en technische werken om vloeren, apparatuur, armaturen en fittingen te reinigen. Clover's DD10 verwijdert veilig olie en vet van oplosmiddel- of alkaligevoelige oppervlakken.


Gebruiksaanwijzing

Breng het product verdund aan op het oppervlak of zet het oppervlak in met schrobzuigmachine, dweil, borstel, doek of spons. Laat het product kort inwerken en spoel het grondig na met schoon water.


Dosering:

Onverdund tot 1:100 afhankelijk van de vervuiling.