Clover DD10 Neutrale reiniger en ontvetter 5 liter

Productnr.: SGE404

€ 17,27
-10%

€ 15,54

(1 l = € 3,11)
Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover DD10 Neutrale reiniger en ontvetter 5 liter

Clover DD10 Neutrale reiniger en ontvetter 5 liter is een geconcentreerde neutrale reiniger en ontvetter voor het verwijderen van uiteenlopende olie- en vetsoorten. Deze neutrale ontvetter en reiniger is niet alkalisch en een zuurvrij product zonder oplosmiddelen en reinigt veilig alle oppervlakken. Ideaal voor het verwijderen van plantaardige olie, dierlijke vetten, minerale olie en vet van alle waterbestendige oppervlakken in de voedingsindustrie, keukens, bakkerijen en fabrieken.


Industrieel gebruik;

Krachtige reiniger en ontvetter voor het verwijderen van vuil, industriële olie en vet op uiteenlopende oppervlakken zoals betonvloeren, schilderwerk, vloeren, wanden, plafonds, machines en apparatuur.


Voedingsindustrie:

Voor algemene reiniging kan DD10 met de hand of via reinigingsapparatuur worden gebruikt. Het is ideaal voor het verwijderen van plantaardige oliën, minerale oliën, dierlijke vetten en vetten in keukens, bakkerijen, restaurants, snackbars, vleesverwerkende bedrijven, enz. Fantastisch voor het reinigen van mengtanks en andere apparatuur.


Autobedrijven / garagebedrijven:

DD10 is uitstekend geschikt voor het verwijderen van olie- of diesellekkages van asfalt en wordt ook gebruikt in garages en technische werken om vloeren, apparatuur, armaturen en fittingen te reinigen. Clover's DD10 verwijdert veilig olie en vet van oplosmiddel- of alkaligevoelige oppervlakken.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


DD10 is Ph 6-8 neutrale reiniger


Geschikt voor:

  • Alle oppervlakken


Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
5 stuk(s) of meer€ 11,78Prijs per artikel: € 11,78
10 stuk(s) of meer€ 11,16Prijs per artikel: € 11,16
20 stuk(s) of meer€ 10,54Prijs per artikel: € 10,54
30 stuk(s) of meer€ 9,92Prijs per artikel: € 9,92