Clover DD10 Neutrale reiniger en ontvetter 5 liter

(5 l = € 9,68)

€ 9,68

Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover DD10 Neutrale reiniger en ontvetter

Clover DD10 is een geconcentreerde neutrale reiniger en ontvetter voor het verwijderen van uiteenlopende olie- en vetsoorten. Deze neutrale ontvetter en reiniger is niet alkalisch en een zuurvrij product zonder oplosmiddelen en reinigt veilig alle oppervlakken. Ideaal voor het verwijderen van plantaardige olie, dierlijke vetten, minerale olie en vet van alle waterbestendige oppervlakken in de voedingsindustrie, keukens, bakkerijen en fabrieken.


Neutrale ontvetter voor voedingssector en industrie

DD10 is geschikt voor het reinigen van oppervlakken die gevoelig zijn voor oplosmiddelen en alkalische producten en wordt ook gebruikt in garages en constructiewerkplaatsen voor het reinigen van vloeren, apparatuur, gereedschap en installaties. DD10 is ook zeer geschikt voor gebruik in schrobzuigmachines.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product tot 1:100. Breng een oplossing aan op het te reinigen oppervlak met dweil, mop, doek of schrobzuigmachine en laat het aangebrachte product enkele minuten inwerken en verwijder de vervuiling. Indien gewenst kan de behandeling worden herhaald tot het gewenste resultaat is bereikt. Na reiniging adviseren wij om het gereinigde oppervlak na te spoelen met schoon water.