Clover Dishi vaatwasmiddel 5 liter

Productnr.: SGE-314-5

vanaf € 19,58

(1 fles(sen) = € 19,58)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Dishi vaatwasmiddel

Clover Dishi is een geconcentreerd vaatwasmiddel dat doorgaans wordt gebruikt in professionele keukens, horecabedrijven en andere commerciële omgevingen voor het reinigen van vaatwerk, glaswerk, bestek en andere keukenartikelen.


Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van Clover Dishi (5 liter):

  1. Krachtige Reiniging: Dishi is speciaal ontwikkeld voor krachtige reiniging en verwijdert effectief vet, voedselresten en andere verontreinigingen van vaatwerk en keukenapparatuur.
  2. Glans en Hygiëne: Dit vaatwasmiddel zorgt voor een glanzend en hygiënisch schoon resultaat, waardoor vaatwerk er weer als nieuw uitziet.
  3. Langdurige Voorraad: De royale 5-literverpakking is kostenefficiënt en zorgt voor een langdurige voorraad van vaatwasmiddel, wat vooral handig is in drukke keukens.
  4. Geconcentreerde Formule: Dishi is geconcentreerd, wat betekent dat een kleine hoeveelheid product voldoende is om een grote hoeveelheid afwas te verwerken. Dit maakt het economisch in gebruik.
  5. Veilig en Geschikt voor Machines: Dishi kan worden gebruikt in professionele vaatwasmachines en automatische vaatwassers. Het is geformuleerd om schuimvorming te minimaliseren, wat belangrijk is voor het goed functioneren van vaatwasmachines.
  6. Eenvoudig te Doseren: Het vaatwasmiddel kan eenvoudig worden gedoseerd en gemengd met water volgens de aanbevolen verhoudingen voor verschillende vaatwasprogramma's.


Clover Dishi is een handige keuze voor drukke horecakeukens en andere zakelijke omgevingen waar een efficiënte en grondige reiniging van vaatwerk essentieel is. Het resulteert in schone, glanzende en hygiënisch schone vaat, wat bijdraagt aan de algehele hygiëne en de tevredenheid van klanten. Het is belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen voor het beste resultaat bij het gebruik van Clover Dishi.