Clover Dry foam Tapijtshampoo 5 liter

Clover Dry foam Tapijtshampoo 5 liter

Productnr.: CCSGE444

€ 19,17
-10%

€ 17,25

(1 l = € 3,45)
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Dry foam Tapijtshampoo 5 liter

Clover Dry foam Tapijtshampoo 5 liter is de uitstekende keuze uit het assortiment van Clover Chemicals voor het reinigen van tapijt in drukke gebouwen, omdat het schone tapijten oplevert met minder droogtijd. Doormiddel van een eenschijfmachine en bonnetpad reinigt u het tapijt en is deze direct weer beloopbaar.


De ideale tapijtreiniger voor drukke ruimten

Dry Foam biedt de ideale oplossing voor tapijtreiniging in drukke commerciële ruimtes, waar tapijten snel moeten worden gereinigd en gedroogd. Dry Foam Carpet Shampoo zal de vervuiling in het tapijt ophangen, zodat het na het drogen gemakkelijk met uw stofzuiger kan worden verwijderd. Dry Foam Carpet Shampoo bevat anti-vuil middelen om het tapijt te beschermen tegen toekomstige vervuiling.


Kenmerken Clover Dry foam, Shamponeer / tapijtreinigingsmiddel

  • Voorkomt over-bevochtiging van tapijten voor snellere droging
  • Schuimdetergent lost vuil snel op
  • Vermindert het opnieuw vervuilen van tapijten


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Dry foam is Ph 6-8 neutrale reiniger


Geschikt voor:

  • Tapijt


Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
5 stuk(s) of meer€ 14,27Prijs per artikel: € 14,27
10 stuk(s) of meer€ 13,52Prijs per artikel: € 13,52
20 stuk(s) of meer€ 12,77Prijs per artikel: € 12,77
30 stuk(s) of meer€ 12,02Prijs per artikel: € 12,02