Clover ECO 330 Milieuvriendelijke Ontvetter in 1 liter doseerfles

Clover ECO 330 Milieuvriendelijke Ontvetter in 1 liter doseerfles

(1 l = € 4,95)

€ 4,95

Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover ECO 330 Ontvetter in 1 liter doseerfles

Clover Eco 330 ontvetter is een geconcentreerde milieubewuste ontvetter in handige 1 liter doseerfles. Clover Eco 330 is een milieu besparend reinigingsmiddel. Verwijdert olie, vet en andere verontreinigingen van alle waterbestendige oppervlakken. Geschikt voor gebruik in alle gebouwen zoals kantoren, trappenhuizen, keukens enzovoorts. 1 dosering Eco 460 bevat 20ml product per dosering en is genoeg voor het vullen van 2 sprayflacons van 600ml of gebruik 3 doseringen voor het vullen van een emmer van 5 liter.


Geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken

Clover Eco 330 ontvetter is ideaal voor het verwijderen van vele soorten vervuiling. Kan verdund worden gebruikt op RVS, keramiek, steen, beton, pvc en alle andere waterbestendige oppervlakken.


Gebruiksaanwijzing

Voor het eerste gebruik van een nieuwe fles moet deze gedurende 3 seconden worden omgekeerd om het product in staat te stellen de doseerdop te vullen. 1 dosering Eco 460 bevat 20ml product per dosering en is genoeg voor het vullen van 2 sprayflacons van 600ml of gebruik 3 doseringen voor het vullen van een emmer van 5 liter. Breng verdunde oplossing aan op harde oppervlakken met behulp van een doek of sprayflacon en neem het oppervlak af met een doek naar keuze.