Clover ECO 460 Milieuvriendelijke Multi-reiniger in 1 liter doseerfles

Clover ECO 460 Milieuvriendelijke Multi-reiniger in 1 liter doseerfles

(1 l = € 4,95)

€ 4,95

Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover ECO 460 Multi-reiniger in 1 liter doseerfles

Clover Eco 460 multi-reiniger is een geconcentreerde milieuvriendelijke allesreiniger in handige 1 liter doseerfles. Clover Eco 460 is een neutraal en milieu besparend reinigingsmiddel voor het reinigen van alle afwasbare harde oppervlakken zoals glas, chroom, marmer en aluminium. Geschikt voor gebruik in alle gebouwen zoals kantoren, trappenhuizen, keukens en huishoudelijk gebruik. Doormiddel van de navulflacon van 5 liter en de bij te bestellen doseerpomp kun je de 1 liter ECO 460 doseerfles keer op keer hergebruiken en vermindert plastic afval. 5 liter Clover ECO 460 is voldoende om 250 sprayflacons van 600ml of 125 emmers van 5 liter af te vullen.


Geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken

Clover Eco 460 multi-reiniger is ideaal voor het dagelijks schoonmaken van afwasbare oppervlakken in kantoren, trappenhuizen, keukens en voor huishoudelijk gebruik. Clover Eco 460 is ecologisch, zuinig in gebruik, reinigt alle harde oppervlakken, te gebruiken op alle afwasbare harde oppervlakken, inclusief glas, chroom, marmer en aluminium.


Gebruiksaanwijzing

Voor het eerste gebruik van een nieuwe fles moet deze gedurende 3 seconden worden omgekeerd om het product in staat te stellen de doseerdop te vullen. Breng verdunde oplossing aan op harde oppervlakken met behulp van een doek of sprayflacon en neem het oppervlak af met een doek naar keuze.