Clover ECO 507 Sanitairreiniger 1 liter en 5 liter

vanaf € 5,88


Beschrijving

Clover ECO 507 Sanitairreiniger

Clover ECO 507 Sanitairreiniger is een dagelijkse sanitairreiniger om toiletten, wastafels, douche, kranen, urinoirs, wandtegels en vloeren in toiletruimten schoon en fris te houden. Een effectieve geconcentreerde sanitairreiniger om alle waterbestendige oppervlakken in sanitaireruimten schoon te maken. Clover Eco 507 is ook verkrijgbaar in een navulflacon van 5 liter en de bij te bestellen doseerpomp. Zo kun je de 1 liter ECO 507 doseerfles keer op keer hergebruiken en vermindert plastic afval. 5 liter Clover ECO 507 is voldoende om 250 sprayflacons van 600ml of 125 emmers van 5 liter af te vullen.


Milieuvriendelijk reinigen en ontkalken

Clover Eco 507 maakt deel uit van het ECOLABEL-assortiment van Clover Chemicals. Het is een ecologische en economische reiniger, geschikt voor met water afwasbare oppervlakken in was-, kleedruimten, doucheruimten en toiletruimten.


Gebruiksaanwijzing

Voor het eerste gebruik van een nieuwe fles moet deze gedurende 3 seconden worden omgekeerd om het product in staat te stellen de doseerdop te vullen. Breng verdunde oplossing aan op harde oppervlakken met behulp van een doek of sprayflacon en neem het oppervlak af met een doek naar keuze.