Clover Eco 550 Toiletreiniger 1 liter

Clover Eco 550 Toiletreiniger 1 liter

(1 l = € 5,01)

€ 5,01

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Eco 550 Toiletreiniger 1 liter

Clover Eco 550 Toiletreiniger 1 liter is een reiniger voor toiletten en urinoirs. Veilig voor gebruik op oppervlakken gemaakt van roestvrijstaal, porselein en GRP.


Milieuvriendelijk reinigen en ontkalken

Clover Eco 550 maakt deel uit van het ECOLABEL- assortiment van clover chemicals. Het is een ecologische en economische reiniger, geschikt voor met water afwasbare oppervlakken.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Clover eco 550 is Ph 2-4 sterk alkalisch ( krachtige zure reiniger/ontvetter)

Geschikt voor:

  • Roestvrij staal


Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
12 stuk(s) of meer€ 4,75Prijs per artikel: € 4,75
24 stuk(s) of meer€ 4,51Prijs per artikel: € 4,51
48 stuk(s) of meer€ 4,28Prijs per artikel: € 4,28