Clover ECO330, geconcentreerde ontvetter 1 liter

Productnr.: SGE-330-1

€ 7,74
(1 l = € 7,74)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover ECO330, geconcentreerde ontvetter

Clover ECO330 is een geconcentreerde ontvetter die speciaal is ontwikkeld om hardnekkig vet en vuil aan te pakken, terwijl het tegelijkertijd een milieuvriendelijke benadering van schoonmaken biedt. In een handige 1-liter verpakking is dit een krachtige en duurzame keuze voor uw schoonmaakbehoeften.


Belangrijkste Kenmerken:

  1. Krachtige Ontvetting: ECO330 ontvetter biedt indrukwekkende ontvettende eigenschappen om hardnekkig vet, olie en vuil effectief te verwijderen.
  2. Geconcentreerde Formule: Een kleine hoeveelheid van deze geconcentreerde ontvetter gaat een lange weg, waardoor u zuinig kunt schoonmaken.
  3. Milieubewust: Clover ECO330 is milieuvriendelijk en voldoet aan hoge normen voor duurzaamheid.
  4. Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van keukens tot industriële reiniging.


Een Krachtige Reiniging met Respect voor het Milieu

Met Clover ECO330 haalt u een krachtige reiniger in huis die zowel effectief als milieubewust is. Deze ontvetter is geschikt voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik en helpt u om hardnekkig vet en vuil te verwijderen zonder schade aan het milieu.


Schoonmaakgroothandel Emmen biedt hoogwaardige schoonmaakproducten en accessoires. Bestel vandaag nog Clover ECO330 Geconcentreerde Ontvetter - 1 Liter en ervaar de kracht van milieuvriendelijk schoonmaken.

Bulkkorting

AantalPrijs per artikelKorting
8 stuk(s) of meer€ 6,57Prijs per artikel: € 6,57