Clover ECO330, geconcentreerde ontvetter 5 liter

Productnr.: SGE-330-5

€ 22,30
(1 l = € 4,46)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover ECO330, geconcentreerde ontvetter

Clover ECO330 is een geconcentreerde ontvetter met een inhoud van 5 liter. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en toepassingen van Clover ECO330:


Belangrijkste kenmerken:

  1. Milieuvriendelijk: ECO330 is een milieuvriendelijke ontvetter die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de eisen van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.
  2. Krachtige ontvetting: Ondanks zijn milieuvriendelijke eigenschappen is ECO330 een krachtige ontvetter die effectief vet, olie, vuil en aanslag verwijdert.
  3. Veelzijdig gebruik: Het product kan worden gebruikt op verschillende oppervlakken, waaronder roestvrij staal, keukenapparatuur, vloeren, werkbladen en andere harde oppervlakken.
  4. Concentraat: Als geconcentreerde ontvetter is ECO330 kosteneffectief, omdat je het kunt verdunnen volgens de mate van vervuiling en de reinigingsbehoefte.
  5. Laag schuimend: Dit product produceert weinig schuim, wat het bijzonder geschikt maakt voor gebruik in professionele keukens en andere omgevingen waar overmatig schuim een nadeel kan zijn.


Toepassingen:

  • Keukens: Gebruik ECO330 om keukenapparatuur, werkbladen, vloeren en afzuigkappen te ontvetten en te reinigen.
  • Industriële omgevingen: ECO330 kan worden gebruikt in industriële en commerciële omgevingen om machines en apparatuur te ontvetten.
  • Horeca: Het is geschikt voor gebruik in restaurants, hotels en voedselbereidingsomgevingen.
  • Professionele schoonmaak: Dit product kan worden ingezet door professionele schoonmaakdiensten voor een breed scala aan reinigingstaken.


Om Clover ECO330 optimaal te gebruiken, raadpleeg de instructies op de verpakking voor de aanbevolen verdunningen en toepassingsmethoden. Regelmatig onderhoud en het gebruik van een krachtige, milieuvriendelijke ontvetter zoals ECO330 kunnen helpen om de hygiëne en netheid te handhaven in verschillende commerciële en industriële omgevingen.

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 18,95Prijs per artikel: € 18,95