Clover ECO460, geconcentreerde multi-reiniger 1 liter

Productnr.: SGE-460-1

€ 7,74
(1 l = € 7,74)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 1-5 dag(en)

Beschrijving

Clover ECO460, geconcentreerde multi-reiniger

Clover ECO460 is een geconcentreerde multi-reiniger die uitblinkt in veelzijdigheid en duurzaamheid. Deze krachtige reiniger in een handige 1-liter verpakking is geschikt voor een breed scala aan toepassingen en biedt een milieubewuste benadering van schoonmaken.


Belangrijkste Kenmerken:

  1. Veelzijdigheid: ECO460 is geschikt voor het reinigen van verschillende oppervlakken, waaronder vloeren, keukens, badkamers en meer.
  2. Krachtige Reiniging: Deze multi-reiniger verwijdert effectief vet, vuil, vlekken en andere onzuiverheden.
  3. Geconcentreerde Formule: Een kleine hoeveelheid ECO460 levert uitstekende reinigingsresultaten, waardoor het product zuinig in gebruik is.
  4. Milieubewust: Clover ECO460 voldoet aan hoge normen voor duurzaamheid en is een milieuvriendelijke keuze.


Een Duurzame Allround Reiniger

Clover ECO460 is de duurzame oplossing voor al uw schoonmaakbehoeften. Of u nu thuis schoonmaakt of in een professionele omgeving werkt, deze geconcentreerde multi-reiniger biedt de krachtige prestaties die u nodig heeft, met respect voor het milieu.


Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakproducten en accessoires te bieden. Bestel vandaag nog Clover ECO460 Geconcentreerde Multi-Reiniger - 1 Liter en ontdek de veelzijdigheid van duurzaam schoonmaken.

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
8 stuk(s) of meer€ 6,57Prijs per artikel: € 6,57