Clover ECO490, geconcentreerd afwasmiddel 5 liter

Productnr.: SGE490

€ 21,90
(1 l = € 4,38)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-5 dag(en)

Beschrijving

Clover ECO490, geconcentreerd afwasmiddel

Clover ECO490 is een geconcentreerd afwasmiddel dat speciaal is ontworpen voor professioneel gebruik in commerciële keukens en andere zakelijke omgevingen.


Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van Clover ECO490 (5 liter):

  1. Milieuvriendelijke Formule: ECO490 is geformuleerd met het oog op milieubewustzijn. Het bevat ingrediënten die vriendelijker zijn voor het milieu, wat steeds belangrijker wordt in de professionele keukenomgeving.
  2. Krachtige Reiniging: Dit afwasmiddel is effectief in het verwijderen van vet, voedselresten en ander vuil van borden, bestek, potten, pannen en ander keukengerei.
  3. Economisch: ECO490 is zeer geconcentreerd, wat betekent dat een kleine hoeveelheid voldoende is om veel afwas schoon te maken. Dit zorgt voor kostenefficiënt gebruik en vermindert verspilling.
  4. Rijk Schuimend: Het afwasmiddel produceert over het algemeen rijk schuim, wat handig is voor handmatig afwassen. Het schuim helpt bij het grondig reinigen van de vaat.
  5. Veelzijdig Gebruik: ECO490 kan in zowel zacht als hard water worden gebruikt, waardoor het geschikt is voor verschillende keukenomstandigheden.
  6. Neutrale Geur: Het afwasmiddel heeft doorgaans een neutrale geur, wat betekent dat het geen sterke geur achterlaat op de gereinigde vaat.
  7. Eenvoudig te Doseren: Dankzij de geconcentreerde formule is ECO490 eenvoudig te doseren. Het kan worden gebruikt in een afwasbak of met doseerpompen voor efficiënter gebruik.


Bij het gebruik van ECO490 is het belangrijk om de aanbevolen dosering te respecteren volgens de instructies op de verpakking. Het product wordt doorgaans verdund met water voor optimale resultaten.


Al met al is Clover ECO490 een milieuvriendelijke en kosteneffectieve keuze voor professionele keukens en andere zakelijke omgevingen waar veel afwas wordt gereinigd. De geconcentreerde formule en grote 5-literverpakking maken het een efficiënte optie om de afwas aan te pakken, terwijl rekening wordt gehouden met milieubewuste praktijken.

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 19,71Prijs per artikel: € 19,71