Clover Floorit neutrale vloerreiniger 5 liter

(5 l = € 7,82)

€ 7,82

Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover Floorit neutrale vloerreiniger

Clover Floorit is een neutrale vloerreiniger van Clover Chemicals. Een laagschuimende vloerreiniger met frisse geur die geschikt is voor het moppen, sprayen en schrobben van alle harde vloeren. Floorit bevat geavanceerde bestandsdelen die ervoor zorgen dat uw vloeren streeploos drogen.


Veilig op alle vloeren


Clover Floorit is zuinig in gebruik en kan veilig worden gebruikt op alle harde vloeren, waaronder marmer, hout, linoleum, beton, PVC, tegelvloeren en laminaatvloeren.


Gebruiksaanwijzing

Spray reiniging - verdun een oplossing van 30 ml op 600 ml water en spray Floorit op het oppervlak. Reinig de vloer machinaal met een schrobmachine en verwijder het schrobwater met een waterzuiger. Mop daarna de vloer nogmaals na voor het beste resultaat.

Moppen - Maak een verdunning van 60 ml op 5 liter koud of warm water en reinig het mop de vloer. Indien gewenst kunt de vloer met een highspeed machine de vloer op de gewenste glans brengen.

Schrobben - Maak een verdunning van 120 ml op 5 liter koud of warm water en reinig het mop de vloer. Indien gewenst kunt de vloer met een highspeed machine de vloer op de gewenste glans brengen.