Clover Floorit neutrale vloerreiniger 5 liter

(1 l = € 2,03)
€ 13,52
-25%

€ 10,14

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Floorit neutrale vloerreiniger

Clover Floorit is een neutrale vloerreiniger voor het dweilen of moppen van allerlei soorten vloeren zoals laminaat, beton, plavuizen, pvc, gietvloeren, tegelvloeren en linoleum. FloorIt heeft geen opbouw van zeep en veroorzaakt geen onaangename vlekken op de schone vloer, droogt streeploos op. Dosering 30ml op 5 liter water


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Floorit is Ph 6-8 neutrale reiniger


Geschikt voor:

Alle met water afwasbare oppervlakken.