Clover Formula 2000, autopolish 5 liter

Productnr.: SGE706

vanaf € 53,65

(1 fles(sen) = € 53,65)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Formula 2000, autopolish

Clover Formula 2000 is een professionele autopolish die speciaal is ontworpen om auto's een glanzende en beschermende afwerking te geven. Deze polish kan worden gebruikt om de lak van voertuigen te herstellen en te beschermen tegen verschillende weersinvloeden, waardoor de lak langer mooi blijft.


Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van Clover Formula 2000 autopolish:

  1. Diepe Glans: Formula 2000 geeft een diepe en duurzame glans aan de lak van de auto. Het verbetert de kleur en glans van de lak, waardoor de auto er als nieuw uitziet.
  2. Bescherming: Deze autopolish biedt ook bescherming tegen schadelijke elementen zoals UV-straling, zure regen, vogeluitwerpselen en andere milieuvervuilers. Hierdoor wordt de lak beschermd tegen vervaging en corrosie.
  3. Eenvoudig aan te brengen: Formula 2000 is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Het vereist geen speciale vaardigheden en kan met de hand of met een polijstmachine worden aangebracht.
  4. Langdurige Resultaten: De glans en bescherming van Formula 2000 houden lang aan, zodat uw auto er wekenlang geweldig uitziet.
  5. Veelzijdigheid: Naast gebruik op auto's kan deze autopolish ook worden toegepast op andere voertuigen, zoals motorfietsen, boten en caravans.
  6. Economisch: De 5-liter verpakking van Clover Formula 2000 is kosteneffectief en biedt voldoende polish voor meerdere toepassingen.


Het gebruik van een kwalitatieve autopolish zoals Clover Formula 2000 kan helpen om uw voertuig in topconditie te houden en de waarde ervan te behouden. Zorg ervoor dat u de aanwijzingen op de verpakking opvolgt voor het beste resultaat bij het aanbrengen en polijsten van uw voertuig.