Clover Gel Contract vloerreiniger met dennengeur 5 liter

Clover Gel Contract vloerreiniger met dennengeur 5 liter

(1 l = € 2,20)
€ 14,68
-25%

€ 11,01

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Gel Contract vloerreiniger met dennengeur 5 liter

Clover Gel Contract vloerreiniger met dennengeur 5 liter is een laagschuimende reiniger met dennengeur om alle onderdelen in een trappenhuis zoals deuren, wanden, leuningen en vloeren schoon te maken en het trappenhuis te verfrissen. Clover Gel Contract is een viskeuze, groene vloeibare gel met natuurlijke dennenolie voor een frisse dennengeur. Door zijn perfecte werking en frisse geur is Clover Gel Contract zeer geschikt voor gebruik in gebouwen waar een frisse geur gewenst is zoals kantoren, trappenhuizen, winkels enzovoorts. Doormiddel van de extra aan te schaffen doseerpomp kunt u perfect doseren en economisch werken.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Clover Gel Contract is Ph 8-10 licht alkalisch (ontvettend)


Geschikt voor:

  • Linoleum
  • PVC
  • Verzegelde kurk
  • Terrazzo
  • Verzegeld hout
  • Vinyl
  • Beton