Clover Gel Lemon vloerreiniger met citroengeur 5 liter

Clover Gel Lemon vloerreiniger met citroengeur 5 liter

(1 l = € 2,69)
€ 17,97
-25%

€ 13,47

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Gel Lemon vloerreiniger met citroengeur 5 liter

Clover Gel Lemon vloerreiniger met citroengeur 5 liter is een laagschuimende reiniger om alle onderdelen in een trappenhuizen, kantoren, openbare ruimten zoals deuren, wanden, leuningen en vloeren schoon te maken. Clover Gel is een viskeuze, gele vloeibare gel met natuurlijke citroenolie voor een frisse citroengeur. Door zijn perfecte werking en frisse geur is Clover Gel Lemon zeer geschikt voor gebruik in gebouwen waar een frisse geur gewenst is. Doormiddel van de extra aan te schaffen doseerpomp kunt u perfect doseren en economisch werken.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Clover Gel Lemon is Ph 8-10 licht alkalisch (ontvettend)


Geschikt voor:

  • Linoleum
  • PVC
  • Verzegelde kurk
  • Terrazzo
  • Verzegeld hout
  • Vinyl
  • Beton