Clover Glassi vaatwasser 5 liter

Productnr.: SGE-328-5

vanaf € 19,71

(1 fles(sen) = € 19,71)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Glassi vaatwasser

Clover Glassi is een vaatwasmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor het reinigen van glaswerk, zoals glazen, kopjes en ander drinkgerei.


Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van Clover Glassi (5 liter):

  1. Glans en Transparantie: Glassi is geformuleerd om glaswerk grondig te reinigen en een heldere, glanzende afwerking achter te laten. Hierdoor blijven glazen er als nieuw uitzien.
  2. Veilige Formule: Het vaatwasmiddel is ontworpen om veilig te zijn voor glaswerk en laat geen strepen of vlekken achter.
  3. Langdurige Voorraad: De royale 5-literverpakking zorgt voor een langdurige voorraad vaatwasmiddel, wat kosteneffectief is, vooral in commerciële omgevingen.
  4. Geconcentreerde Formule: Glassi is geconcentreerd, wat betekent dat een kleine hoeveelheid product voldoende is voor het reinigen van een grote hoeveelheid glaswerk. Dit maakt het economisch in gebruik.
  5. Eenvoudig te Doseren: Het vaatwasmiddel kan eenvoudig worden gedoseerd en gemengd met water volgens de aanbevolen verhoudingen voor verschillende vaatwasprogramma's.
  6. Veilig voor Machines: Glassi is ontworpen voor gebruik in professionele vaatwasmachines en is compatibel met automatische vaatwassers.


Clover Glassi is de ideale keuze voor bedrijven in de horeca en bars, waar glanzend en schoon glaswerk van essentieel belang is om klanten tevreden te stellen. Het helpt om strepen, vlekken en aanslag op glaswerk te voorkomen, wat de algehele uitstraling en hygiëne verbetert. Het is belangrijk om de doseringsinstructies op de verpakking te volgen voor optimale resultaten