Clover Koral combioven reinigingstoevoeging 5 liter

Productnr.: SGE-495-5

vanaf € 22,26

(1 fles(sen) = € 22,26)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Koral combioven reinigingstoevoeging

Clover Koral is een reinigingstoevoeging die speciaal is ontworpen voor het reinigen van combi-ovens in professionele keukens en commerciële omgevingen.


Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van Clover Koral (5 liter):

  1. Krachtige Reiniging: Koral is geformuleerd om hardnekkige vet- en voedselresten in combi-ovens grondig te verwijderen. Het kan worden gebruikt om ovens, grills en kookapparatuur schoon te maken.
  2. Veelzijdig Gebruik: Dit reinigingsmiddel is geschikt voor verschillende soorten ovens, inclusief stoomovens, convectieovens en combinatieovens. Het kan ook worden gebruikt voor het reinigen van bakplaten en ander kookgerei.
  3. Efficiënte Ontvetting: Koral bevat ontvettende eigenschappen die helpen om vet- en olieaanslag te verwijderen. Dit is essentieel voor het behoud van een schone en hygiënische keukenomgeving.
  4. Laag Schuimend: In tegenstelling tot sommige reinigingsmiddelen die een hoog schuim produceren, heeft Koral doorgaans een laag schuimend karakter. Dit is handig bij het reinigen van combi-ovens waar overtollig schuim kan interfereren met de werking van de apparatuur.
  5. Efficiënte Concentratie: Koral is vaak zeer geconcentreerd, wat betekent dat een kleine hoeveelheid voldoende is voor effectieve reiniging. Dit zorgt voor kostenefficiënt gebruik en vermindert verspilling.
  6. Eenvoudig te Gebruiken: Het product wordt meestal verdund met water volgens de instructies op de verpakking. Het kan worden aangebracht met een spons, borstel of doek, afhankelijk van de reinigingseisen.


Het is belangrijk om de aanbevolen dosering en de gebruiksaanwijzing op de verpakking te volgen om optimale resultaten te bereiken bij het reinigen van combi-ovens. Regelmatig onderhoud en reiniging van deze apparaten dragen bij aan een veilige en hygiënische keukenomgeving.


Clover Koral is een geschikte keuze voor professionele keukens en commerciële toepassingen waar krachtige reiniging van combi-ovens essentieel is om de kwaliteit van het voedsel en de efficiëntie van de keukenapparatuur te waarborgen. De 5-literverpakking biedt voldoende product voor regelmatig gebruik.