Clover Leather cleaner Leerreiniger 300ml

Clover Leather cleaner Leerreiniger 300ml

Productnr.: SGE452

€ 3,56
-20%

€ 2,84

(300 ml = € 2,84)
excl. btw, plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Leather cleaner Leerreiniger

Clover leerreiniger is een reiniger op waterbasis voor een diepe reiniging van lederen meubels, banken, stoelen en overige lederen producten. Het product is geschikt voor het verwijderen van vuil uit de poriën van leer. Ideaal voor het reinigen van diverse lederen objecten in hotels, kantoren, scholen, cafés, bars, restaurants, voertuigen, schepen en boten.


Leather Cleaner reinigt snel en reinigt goed

Clover Leather Cleaner is een sterk geconcentreerde professionele leerreiniger, biedt uitstekende resultaten op versleten of beschadigd leer en is een kosteneffectief en duurzaam leerreiniger.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Leather cleaner is Ph 6-8 neutrale reiniger

Geschikt voor:

  • lederen artikelen