Clover Lucia pH-neutrale reiniger

Clover Lucia pH-neutrale reiniger

Productnr.: SGE8215L

vanaf € 5,77

excl. btw, plus verzending
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Lucia pH-neutrale reiniger

Clover Lucia is een PH-neutraal reinigingsmiddel voor het schoonmaken van ruimten waar een extra frisse geur gewenst is. Het is een schoonmaakmiddel voor de reiniging van alle oppervlakken die waterbestendig zijn. Houd uw kantoren, wachtruimten, trappenhuis, toiletten en woonkamer schoon en fris met behulp van de L-cryst-techniek. Clover. Doormiddel van de navulflacon van 5 liter en de bij te bestellen doseerpomp kun je de 750 ml sprayflacon keer op keer hergebruiken en vermindert plastic afval.


pH neutrale reiniger voor met extra frisse geur

L-Cryst is een op maat gemaakte technologie die is ontwikkeld om een langdurige frisse geur achter te laten op gereinigde oppervlakken. Het is geschikt voor gebruik op aluminium, rvs, keramiek, marmer, terrazzo en laminaatvloeren en is ideaal voor gebruik in hotels, kantoren, scholen en toiletten.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Lucia is Ph 6-8 neutrale reiniger

Geschikt voor:

  • Velerlei oppervlakken