Clover Lucia PH neutrale reiniger 5 liter

Productnr.: SGE-821-5

vanaf € 25,05

(1 fles(sen) = € 25,05)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Lucia PH neutrale reiniger

Clover Lucia pH-Neutrale Reiniger is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een schoonmaakproduct dat zowel krachtig als veilig is. Met een royale inhoud van 5 liter biedt Clover Lucia een kostenefficiënte oplossing voor zowel professionele schoonmaakprofessionals als huishoudelijke gebruikers.


Belangrijkste Kenmerken:

  1. pH-Neutrale Formule: Clover Lucia heeft een neutrale pH-waarde, waardoor het veilig is voor gebruik op de meeste oppervlakken zonder schade te veroorzaken.
  2. Effectieve Reiniging: Deze reiniger verwijdert vuil, vlekken en onzuiverheden grondig van verschillende oppervlakken.
  3. Veilige Samenstelling: Clover Lucia is vrij van agressieve chemicaliën en is veilig voor zowel de gebruiker als het milieu.
  4. Kostenefficiënte 5 liter Verpakking: Deze grote fles zorgt voor langdurige schoonmaakprestaties en is ideaal voor grootschalige toepassingen.


Veilig en Krachtig Schoonmaken

Clover Lucia pH-Neutrale Reiniger biedt een uitstekende balans tussen krachtige reiniging en veiligheid. Het is geschikt voor gebruik in zakelijke omgevingen, kantoren, scholen en huishoudens.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakproducten en accessoires te bieden. Bestel vandaag nog Clover Lucia pH-Neutrale Reiniger (5 liter) en geniet van veilige en effectieve reiniging in grotere hoeveelheden.