Clover Lucia PH neutrale reiniger 750ml

Productnr.: SGE-821

vanaf € 7,25

(1 fles(sen) = € 7,25)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Lucia PH neutrale reiniger

Clover Lucia pH-Neutrale Reiniger is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een schoonmaakproduct dat zowel krachtig als veilig is. In een handige fles van 750 ml biedt Clover Lucia een kostenefficiënte oplossing voor zowel professionele schoonmaakprofessionals als huishoudelijke gebruikers.


Belangrijkste Kenmerken:

  1. pH-Neutrale Formule: Clover Lucia heeft een neutrale pH-waarde, waardoor het veilig is voor gebruik op de meeste oppervlakken zonder schade te veroorzaken.
  2. Krachtige Reiniging: Deze reiniger verwijdert moeiteloos vuil, vlekken en onzuiverheden van verschillende oppervlakken.
  3. Veilige Formule: Clover Lucia is vrij van agressieve chemicaliën en is veilig voor zowel de gebruiker als het milieu.
  4. Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor algemene reinigingstaken en geschikt voor een breed scala aan toepassingen.


Veilig en Effectief Schoonmaken

Clover Lucia pH-Neutrale Reiniger biedt zowel professionals als huishoudens de perfecte balans tussen krachtige reiniging en veiligheid. Het is geschikt voor zakelijke omgevingen, kantoren, scholen en huizen.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakproducten en accessoires te bieden. Bestel vandaag nog Clover Lucia pH-Neutrale Reiniger (750 ml) en geniet van veilige en effectieve reiniging.