Clover Magnum Force Extra Industriële reiniger, 5 liter

Clover Magnum Force Extra Industriële reiniger, 5 liter

(5 l = € 10,27)

€ 10,27

Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover Magnum Force Extra Industriële reiniger

Clover Magnum Force Extra is een krachtige industriële reiniger voor het verwijderen van sterk vervuilde vrachtwagens, bussen en tankwagens en bij uitstek geschikt voor het verwijderen van opgebouwd vet van alle installaties en apparatuur. Magnum Force Extra wordt ook aanbevolen voor het reinigen van voertuigen die betrokken zijn bij het vervoer van vlees en levensmiddelen.

Clover Magnum Force Extra verdund gebruiken volgens voorschrift.


Gebouwreiniging

Zeer geschikt voor het reinigen van de buitenkant van gebouwen. Magnum Force Extra kan worden toegepast op gevelsteen, gecoate beplating, sandwichpanelen en damwand profielen. Bij reinigen van beplating is raadzaam om een borstel te gebruiken en eventueel met een osmose telescoopsysteem of hogedruk na te spoelen. Product altijd van onder naar boven verwerken.


Gebruiksaanwijzing

Afhankelijk van het te reinigen oppervlak het product 1:2 tot 1:10 verdunnen en aanbrengen op het oppervlak doormiddel van spraypomp, drukpomp, hogedrukreiniger. Glazenwassers dienen het product verdund te vernevelen op het oppervlak waarna het oppervlak kan worden geborsteld en gespoeld met osmose telewassysteem.

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
5 stuk(s) of meer€ 9,75Prijs per artikel: € 9,75
10 stuk(s) of meer€ 9,26Prijs per artikel: € 9,26