Clover Magnum Force Extra krachtige reiniger 5 liter

(1 l = € 2,62)
€ 17,48
-25%

€ 13,11

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Magnum Force Extra krachtige reiniger 5 liter

Clover Magnum Force Extra krachtige reiniger 5 liter is een krachtige industriële reiniger voor het verwijderen van sterk vervuilde vrachtwagens, bussen en tankwagens en bij uitstek geschikt voor het verwijderen van vervuilde damwandprofiel, gevelpanelen, opgebouwd vet van alle installaties en apparatuur. Magnum Force Extra wordt ook aanbevolen voor het reinigen van voertuigen die betrokken zijn bij het vervoer van vlees en levensmiddelen.


Industrieel gebruik;

Magnum Force Extra is een laagschuimende reinigingsmiddel voor doeltreffend ontvetten. Ideaal voor het verwijderen van vetafzettingen in de machinekamer, installaties en apparatuur. Dit product is aanbevolen voor het reinigen van voertuigen die vlees en voedingswaren transporteren.


Auto industrie / transportsector:

Magnum Force Extra is een geconcentreerde, krachtige reiniger en ontvetter die alle soorten vervuiling eenvoudig verwijdert en tevens geschikt voor het reinigen van vrachtwagens, tankers.


Schoonmaakbedrijven en glazenwassers:

Zeer geschikt voor het reinigen van de buitenkant van gebouwen zowel steen als gecoate beplating en damwand profielen. Bij het reinigen van beplating is ondersteunen met een borstel aan te raden. Product altijd van onder naar boven verwerken.


Gebruiksaanwijzing

Magnum Force Extra werkt het best in combinatie met hogedruk apparatuur. Verdun met water naar gelang het te reinigen oppervlak. Los Magnum Force Extra eerst op voor u het doseerbakje vult. Stem de toevoersnelheid af op de gewenste schoonmaakactiviteit. Breng het product aan op het oppervlak met behulp van een hogedrukreiniger. Onmiddelijk naspoelen met voldoende schoon water.


LET OP !! Laat magnum Force Extra niet opdrogen op het oppervlak. Dit kan vlekken veroorzaken. Enkel geschikt voor professioneel gebruik.