Clover Magnum Force Krachtige reiniger, 5 liter

Clover Magnum Force Krachtige reiniger, 5 liter

(5 l = € 9,35)

€ 9,35

Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover Magnum Force Krachtige reiniger

Clover Magnum Force is een krachtige laagschuimende reiniger voor de transportsector en gebouwreiniging. Magnum Force is inzetbaar voor vele doeleinden zoals het reinigen van vervuilde auto's, bestelwagens, vrachtwagens, bussen, tankwagens, installaties, apparatuur en bij uitstek geschikt voor het reinigen van gevelsteen, gecoate beplating, sandwichpanelen, damwand profielen. Clover Magnum Force verdund gebruiken volgens voorschrift.


Gebouwreiniging

Zeer geschikt voor het reinigen van de buitenzijde van gebouwen. Magnum Force Extra wordt door schoonmaakbedrijven en glazenwassers gebruikt om gevels, gecoate beplating, sandwichpanelen en damwand profielen te reinigen. Bij reinigen van beplating is raadzaam om een borstel te gebruiken en eventueel met een osmose telescoopsysteem of hogedruk na te spoelen. Product altijd van onder naar boven verwerken.


Gebruiksaanwijzing

Afhankelijk van het te reinigen oppervlak het product 1:1 tot 1:8 verdunnen en aanbrengen op het oppervlak doormiddel van spraypomp, drukpomp, hogedrukreiniger. Glazenwassers dienen het product verdund te vernevelen op het oppervlak waarna het oppervlak kan worden geborsteld en gespoeld met osmose telewassysteem.

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
5 stuk(s) of meer€ 8,88Prijs per artikel: € 8,88