Clover Magnum Force Krachtige reiniger 5 liter

Clover Magnum Force Krachtige reiniger 5 liter

(1 l = € 2,40)
€ 16,00
-25%

€ 12,00

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Magnum Force Krachtige reiniger

Clover Magnum Force Krachtige reiniger is een krachtig, economisch laagschuimende reiniger voor de transportsector, schoonmaakbedrijven, glazenwassers en gebouwreiniging. Magnum Force is inzetbaar voor het reinigen van vervuilde voertuigen, installaties, apparatuur en het reinigen van gevelsteen, gecoate beplating, sandwichpanelen, damwand profielen.


Clover Magnum Force verdund gebruiken volgens voorschrift.


Industrieel gebruik;

Clover Magnum Force is een laagschuimende reinigingsmiddel voor doeltreffend ontvetten. Ideaal voor het verwijderen van vetafzettingen in de machinekamer, installaties en apparatuur. Dit product is aanbevolen voor het reinigen van voertuigen die vlees en voedingswaren transporteren.


Auto industrie / transportsector:

Magnum Force is een geconcentreerde, krachtige reiniger en ontvetter die alle soorten vervuiling eenvoudig verwijdert en tevens geschikt voor het reinigen van vrachtwagens, tankers.


Schoonmaakbedrijven en glazenwassers:

Zeer geschikt voor het reinigen van de buitenkant van gebouwen zowel steen als gecoate beplating en damwand profielen. Bij het reinigen van beplating is ondersteunen met een borstel aan te raden. Product altijd van onder naar boven verwerken.


Gebruiksaanwijzing

Magnum Force werkt het best in combinatie met hogedruk apparatuur. Verdun met water naar gelang het te reinigen oppervlak. Los Magnum Force eerst op voor u het doseerbakje vult. Stem de toevoersnelheid af op de gewenste schoonmaakactiviteit. Breng het product aan op het oppervlak met behulp van een hogedrukreiniger. Onmiddellijk naspoelen met voldoende schoon water.


LET OP !! Laat magnum Force niet opdrogen op het oppervlak. Dit kan vlekken veroorzaken. Enkel geschikt voor professioneel gebruik.