Clover MetaGlynt Metaalreiniger 250 ml

Productnr.: SGE708

€ 10,10
-10%

€ 9,09

(250 ml = € 9,09)
Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover MetaGlynt Metaalreiniger

Clover MetaGlynt Metaalreiniger is een hoogglans producerende polijstmiddel, geschikt voor het verwijderen van vlekken, aanslag, oxidatie en verkleuring van messing, brons, zink, aluminium, rvs en chroom.


Verwijdert aanslag, verkleuring en oxidatieplekken

MetaGlynt reinigt, poetst, laat blinken en verwijdert vlekken, aanslag, verkleuringen en oxidatieplekken. MetaGlynt is een speciaal poetsmiddel voor het verwijderen van vlekken, aanslag, oxidatie en verkleuring van messing, brons, zink, aluminium, RVS en chroom. Het hersteld de glans van onder meer rvs wasbakken, afzuigkappen en andere metalen. MetaGlynt mag niet worden gebruikt op decoratieve zilveren en gouden ondergronden.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Metaglynt


Geschikt voor:

  • Roestvast staal
  • Messing
  • Koper
  • Zink
  • Brons
  • Aluminium
  • Chroom


Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
6 stuk(s) of meer€ 8,64Prijs per artikel: € 8,64
12 stuk(s) of meer€ 8,18Prijs per artikel: € 8,18
18 stuk(s) of meer€ 7,73Prijs per artikel: € 7,73
24 stuk(s) of meer€ 7,27Prijs per artikel: € 7,27