Clover Orbit Geconcentreerd tapijtreinigingsmiddel tbv wollen tapijten

Productnr.: CCSGE359-1

vanaf € 3,72

(1 stuk(s) = € 3,72)
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover Orbit Geconcentreerd tapijtreinigingsmiddel tbv wollen tapijten

Clover Orbit Geconcentreerd tapijtreinigingsmiddel tbv wollen tapijten van Clover Chemicals is een supergeconcentreerde tapijtreiniger om alle waterafwasbare stoffen te reinigen, te revitaliseren en het risico van verkleuring of textielschade te minimaliseren. Geschikt voor wollen tapijten en vloerkleden in combinatie met een tapijtreinigingsmachine (sproei-extractiereiniger). Een niet-schuimende speciale mix van reinigingsmiddelen, parfums en vuilwerende middelen, voor gebruik in sproei-extractiemachines en vrij van optische bleekmiddelen, enzymen, oplosmiddelen en fosfaten.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Orbit is Ph 6-8 neutrale reiniger


Geschikt voor:

  • Afwasbaar materiaal
  • Wollen tapijten
  • Matten