Clover P.D.Q. Vloerreiniger met was 5 liter

Productnr.: SGE110

vanaf € 18,87

(1 fles(sen) = € 18,87)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover P.D.Q. Vloerreiniger met was

Wil je je vloeren niet alleen reinigen, maar ze ook een prachtige glans en bescherming geven? Clover P.D.Q. is de oplossing. Deze vloerreiniger met was in een royale fles van 5 liter zorgt voor schone, glanzende vloeren met minimale inspanning.


Belangrijkste Kenmerken:

  1. Krachtige Reiniging: Clover P.D.Q. verwijdert vuil, vlekken en vettige resten van je vloeren, waardoor ze er als nieuw uitzien.
  2. Glanzend Resultaat: Na het schoonmaken krijgen je vloeren een duurzame glanzende waslaag die ze beschermt tegen slijtage.
  3. Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor linoleum, vinyl en andere harde vloeren.
  4. Makkelijk Aanbrengen: Dankzij de gebruiksvriendelijke formule is het aanbrengen van Clover P.D.Q. een fluitje van een cent.


Vloeren die de Aandacht Trekken

Clover P.D.Q. maakt je vloeren tot blikvangers. Met slechts een paar stappen heb je schone, glanzende en beschermde vloeren waar je trots op kunt zijn.

Schoonmaakgroothandel Emmen biedt hoogwaardige schoonmaakproducten en accessoires voor al je behoeften. Bestel vandaag nog Clover P.D.Q. Vloerreiniger met Was (5 liter) en geniet van stralende vloeren met minimale inspanning.