Clover P.D.Q. Vloerreiniger met was 5 liter

Clover P.D.Q. Vloerreiniger met was 5 liter

(5 l = € 8,40)

€ 8,40

Bijna uitverkocht
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover P.D.Q. Vloerreiniger met was

Clover P.D.Q. vloerreiniger met was (polymeer) is een oplosmiddelvrije vloerreiniger met was om vloeren machinaal te schrobben, reinigen en te onderhouden. P.D.Q. is een fris ruikende reiniger en onderhoudsproduct dat vuil verwijdert, slijtage hersteld en een antislip glans achterlaat op uw vloeren. Hierdoor is Clover P.D.Q. zeer geschikt om industriële vloeren, trappenhuizen, vinylvloeren, linoleum, rubbervloeren, kunststofvloeren machinaal schrobben, te moppen en op glans te brengen middels een highspeed schrobmachine.


Geschikt voor industriële vloeren en kantooronderhoud

Clover P.D.Q. is een geparfumeerd reinigingsmiddel waarmee u vloeren kunt moppen, machinaal reinigen en een unieke glans en antislip afwerking biedt. Zeer geschikt voor gebruik in fabrieken,


Gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik. Voor het beste resultaat het product aanbrengen met een mop en de vloer schrobben met een schrobmachine met rode of blauwe pad. Daarna het overtollige water en vuil opzuigen met een waterzuiger. na deze behandeling mopt u de vloer nog één maal met een verdunning van 1:15 en laat de vloer drogen. Indien u meer glans wenst kunt u de vloer met een highspeed machine boenen.