Clover Prestige

Clover Prestige

Productnr.: SGE601

€ 4,74

Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover Prestige, Meubelpolish met extra was

Clover Prestige, Meubelpolish met extra was is een meubelpoets van hoge kwaliteit met was, die een frisse bloemengeur en een antistatische finish achterlaat om stofophoping te voorkomen.

Geformuleerd uit zorgvuldig gekozen wassen, emulgatoren en parfums, is Prestige een hoogwaardige witte emulsie op waterbasis. Ideaal voor het verwijderen van vingerafdrukken en vettige vlekken om meubels een prachtige afwerking te geven; tafels, bureaus, kasten en houten armaturen en toebehoren.

Aanbevolen voor kantoor- en hotelmeubilair


Kenmerken

  • Kant-en-klare meubelpoets van hoge kwaliteit met was
  • Laat antistatische finish achter om stofophoping te voorkomen
  • Ideaal voor het verwijderen van vingerafdrukken en vettige vlekken om meubels een prachtige afwerking te geven
  • Geschikt voor tafels, bureaus, kasten en houten armaturen en toebehoren


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Prestige is Ph 5-7 licht zure reiniger

Geschikt voor:

  • Meubels
  • Tafels
  • Bureaus
  • Kasten
  • Houten