Clover Renew TD Reiniger met was 5 liter

Clover Renew TD Reiniger met was 5 liter

Productnr.: SGE104

€ 22,10
-10%

€ 19,89

(1 l = € 3,98)
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Renew TD Reiniger met was 5 liter

Clover Renew TD Reiniger met was 5 liter is een wiswas (dweilwas) die reinigt, repareert en uw vloer voorziet van een beschermlaag en zorgt dat versleten delen een glanzende afwerking krijgt. Het heeft een frisse geur en heeft een antislip afwerking voor marmer, linoleum, vinyl rubber tegels, steen, verzegeld hout, kurk en terrazzo vloeren.


Uitstekend onderhoudsproduct voor linoleumvloeren

Clover Renew TD verbeterd het uiterlijk van uw vloer doormiddel van was, heeft een antislip afwerking en is voordelig in gebruik.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Renew TD is Ph 7-9 Neutrale reiniger


Geschikt voor:

  • Marmer
  • Terrazzo
  • Linoleum
  • Vinyl
  • Rubber
  • Tegels
  • Steen
  • Verzegeld hout
  • Verzegelde kurk


Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
5 stuk(s) of meer€ 12,83Prijs per artikel: € 12,83
10 stuk(s) of meer€ 12,15Prijs per artikel: € 12,15
20 stuk(s) of meer€ 11,48Prijs per artikel: € 11,48
30 stuk(s) of meer€ 10,80Prijs per artikel: € 10,80