Clover Sanex Geurverwijderaar in sprayflacon 750ml

Clover Sanex Geurverwijderaar in sprayflacon 750ml

Productnr.: SGE208

€ 6,69
-10%

€ 6,02

(1 ml = € 0,01)
Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Sanex Geurverwijderaar in sprayflacon

Clover Sanex Geurverwijderaar is een gebruiksklaar product in sprayflacon om onaangename geuren te verwijderen in woonkamers, kantoren, wachtruimten, vloeren en urinegeur te neutraliseren. Clover Sanex is oplosmiddelvrij en niet ontvlambaar waardoor het kan worden toegepast om stoelen, tapijt, afvoeren en afvalbakken fris te laten ruiken.


Neutraliseert onaangename en urinegeur

Urinegeur wordt vaak geassocieerd met een onhygiënisch toilet, In restaurants, hotels, openbare toiletten, kantoren helpt Sanex onaangename geuren tegen te gaan. Deze heldere vloeistof zorgt ervoor dat de geurmoluculen worden geneutraliseerd.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Sanex is Ph 2-4 sterk alkalisch ( krachtige zure reiniger)


Geschikt voor:

  • Stoelen
  • Zetels
  • Tapijt
  • Afvoer- en afvalgoten


Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
6 stuk(s) of meer€ 5,72Prijs per artikel: € 5,72
12 stuk(s) of meer€ 5,42Prijs per artikel: € 5,42
18 stuk(s) of meer€ 5,12Prijs per artikel: € 5,12
24 stuk(s) of meer€ 4,82Prijs per artikel: € 4,82