Clover Spirit Interieurreiniger 5 liter

Productnr.: SGE450

vanaf € 11,22

(1 fles(sen) = € 11,22)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Spirit Interieurreiniger

Clover Spirit interieurreiniger is een product dat is ontworpen voor het reinigen en onderhouden van verschillende oppervlakken in interieurs. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en toepassingen van Clover Spirit Interieurreiniger in een verpakking van 5 liter:


Belangrijkste kenmerken:

  1. Veelzijdigheid: Clover Spirit is een veelzijdige interieurreiniger die geschikt is voor gebruik op diverse oppervlakken, waaronder glas, kunststof, roestvrij staal, hout, keramiek en andere harde oppervlakken.
  2. Reiniging en onderhoud: Het product is effectief in het verwijderen van vuil, vingerafdrukken, vlekken en andere verontreinigingen van oppervlakken. Bovendien laat het een schone en glanzende afwerking achter, waardoor oppervlakken er goed uitzien.
  3. Aangename geur: Sommige formules van Clover Spirit kunnen een aangename geur achterlaten, waardoor het interieur na reiniging fris ruikt.
  4. Economische grootte: De verpakking van 5 liter is geschikt voor grotere schoonmaakprojecten en biedt kosteneffectiviteit.
  5. Eenvoudig in gebruik: U kunt Clover Spirit eenvoudig toepassen met behulp van een sprayflacon of doek, en de meeste formules vereisen geen naspoelen.


Toepassingen:

  • Kantoren: Clover Spirit is geschikt voor het reinigen van bureaus, ramen, computerapparatuur, stoelen en andere kantoormeubilair en oppervlakken.
  • Horeca: Het kan worden gebruikt voor het schoonmaken van tafels, stoelen, barbladen en andere oppervlakken in restaurants, cafés en bars.
  • Thuis: Clover Spirit is ook geschikt voor huishoudelijk gebruik, zoals het reinigen van keukenoppervlakken, apparaten, glazen tafels en meer.
  • Detailhandel: Winkels en winkelcentra kunnen Clover Spirit gebruiken om glazen etalages, toonbanken en displays schoon te maken.
  • Voertuigen: Sommige varianten van Clover Spirit kunnen worden gebruikt voor het reinigen van auto-interieurs en -ramen.


Zorg ervoor dat u de instructies op de verpakking volgt voor de juiste toepassingsmethoden en veiligheidsrichtlijnen om de effectiviteit van het product te maximaliseren en oppervlakken op een veilige en schone manier te reinigen.