Clover Spirit Interieurreiniger, 5 liter

Clover Spirit Interieurreiniger, 5 liter

(5 l = € 9,93)

€ 9,93

Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover Spirit Interieurreiniger

Clover Spirit Interieurreiniger is een fris geparfumeerde interieurreiniger voor algemeen gebruik en helpt door de lage aanschafprijs te besparen op de schoonmaakkosten. De speciale samenstelling zorgt ervoor dat ruimten schoon zijn en heerlijk fris ruiken. Clover Spirit voor schoonmaakbedrijven en ideaal voor het dagelijks of regelmatig reinigen van alle waterbestendige oppervlakken. Gebruik het product volgens voorschrift. Clover Spirit is ook verkrijgbaar in gebruiksklare 750ml sprayflacon. Wij adviseren bijbehorende doseerpomp mee te bestellen, zo doseert u 30ml per dosering en kunt perfect de sprayflacon vullen zonder te morsen.


Reinigt, verfrist en verbetert

Clover Spirit is een fris ruikend reinigingsmiddel dat veilig is voor de meest uiteenlopende oppervlakken en deze reinigt, verfrist en verbetert. Geschikt voor marmer, terrazzo, antislip en gestructureerde vloeren, laminaatvloeren, metaal, keramiektegels, aluminium, roestvrij staal en andere waterbestendige oppervlakken.


Gebruiksaanwijzing

Verdun Spirit 1:50 tot 1:5 met warm of koud water. Breng het product aan doormiddel van doek, borstel, bijbehorende sprayflacon en laat het product enkele seconden inwerken en neem het af.

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 9,43Prijs per artikel: € 9,43