Clover Spirit Interieurreiniger 750 ml en 5 liter

Productnr.: SGE450

vanaf € 4,57

Productgegevensblad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover Spirit Interieurreiniger

Clover Spirit Interieurreiniger is een fris geparfumeerde interieurreiniger voor algemene schoonmaaktaken in het interieur. De speciale samenstelling zorgt ervoor dat ruimten schoon zijn en heerlijk fris ruiken. Clover Spirit Interieurreiniger is ideaal voor het dagelijks of regelmatig reinigen van alle waterbestendige oppervlakken.


Reinigt, verfrist en verbetert

Clover Spirit is een fris ruikend reinigingsmiddel dat veilig is voor de meest uiteenlopende oppervlakken en deze reinigt, verfrist en verbetert. Geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken zoals metaal, hout, aluminium in kantoren, woonhuizen, trappenhuizen en meer.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Spirit is Ph 10-12 sterk alkalisch ( krachtige reiniger)


Geschikt voor:

  • Marmer
  • Terrazzo
  • Antislip
  • Gestructureerde vloeren
  • Laminaatvloeren
  • Metaalpolish
  • Keramiektegels
  • Aluminium
  • Roestvrij staal