Clover Spirit RTU Interieur sprayreiniger 750 ml

Clover Spirit RTU Interieur sprayreiniger 750 ml

(750 ml = € 3,40)

€ 3,40

Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover Spirit RTU Interieur sprayreiniger

Clover Spirit RTU Interieur sprayreiniger is een fris geparfumeerde interieurreiniger in sprayflacon van 750ml voor algemene schoonmaaktaken in het interieur. De speciale samenstelling zorgt ervoor dat ruimten schoon zijn en heerlijk fris ruiken. Clover Spirit interieur sprayreiniger is ideaal voor het dagelijks of regelmatig reinigen van alle waterbestendige oppervlakken. Gebruik het product volgens voorschrift. Clover Spirit is ook verkrijgbaar in navulverpakking van 5 liter. Wij adviseren bijbehorende doseerpomp mee te bestellen, zo doseert u 30ml per dosering en kunt perfect de sprayflacon vullen zonder te morsen.


Reinigt, verfrist en verbetert

Clover Spirit is een fris ruikend reinigingsmiddel dat veilig is voor de meest uiteenlopende oppervlakken en deze reinigt, verfrist en verbetert. Geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken zoals metaal, hout, aluminium in kantoren, woonhuizen, trappenhuizen en meer.


Gebruiksaanwijzing

Spray Spirit Interieur sprayreiniger op het oppervlak , laat het product enkele seconden inwerken en neem het af met bij voorkeur een vochtige microveldoek