Clover Tar & Glue, product om teer en lijm te verwijderen 5 liter

Productnr.: SGE704

vanaf € 46,45

(1 fles(sen) = € 46,45)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Tar & Glue, product om teer en lijm te verwijderen

Clover Tar & Glue is een reinigingsproduct dat speciaal is ontworpen om teer- en lijmresten te verwijderen van diverse oppervlakken. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en toepassingen van Clover Tar & Glue in een fles van 5 liter:


Belangrijkste kenmerken:

  1. Verwijdering van teer en lijm: Clover Tar & Glue is effectief in het verwijderen van teer-, lijm- en kleefstofresten van oppervlakken.
  2. Veelzijdige toepassing: Het kan worden gebruikt op verschillende materialen, waaronder metaal, glas, kunststof, hout en textiel.
  3. Efficiënte reiniging: Dit product zorgt voor een grondige en efficiënte reiniging zonder de oppervlakken te beschadigen.
  4. Veilig in gebruik: Het is ontworpen om veilig te zijn voor gebruik en laat geen schadelijke residu achter.
  5. Handige verpakking: De fles van 5 liter is geschikt voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.


Toepassingen:

  • Auto's en voertuigen: Clover Tar & Glue kan worden gebruikt om teer- en lijmresten van auto's en andere voertuigen te verwijderen.
  • Bouw en constructie: Het is handig bij het verwijderen van lijm- en teerresten op bouwmaterialen en gereedschappen.
  • Industriële toepassingen: Het wordt vaak gebruikt in industriële omgevingen om teer- en kleefstofvervuiling te verwijderen.
  • Huishoudelijk gebruik: Het kan ook in huis worden gebruikt voor het verwijderen van kleverige resten van diverse oppervlakken.
  • Professionele schoonmaakdiensten: Schoonmaakdiensten maken vaak gebruik van Clover Tar & Glue voor specifieke reinigingstaken.


Bij het gebruik van Clover Tar & Glue is het raadzaam om de instructies op de verpakking te volgen voor de juiste toepassingsmethoden en veiligheidsrichtlijnen. Het product kan helpen om hardnekkige teer- en lijmresten effectief te verwijderen en oppervlakken weer schoon en vrij van kleverige resten te maken.