Clover Terra Coat zijdeglans vloerwas 5 liter

Clover Terra Coat zijdeglans vloerwas 5 liter

(5 l = € 22,41)

€ 22,41

Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Terra-Coat zijdeglans vloerwas

Clover Terra-Coat zijdeglans vloerwas van Clover Chemicals zorgt voor een zijdeglans tot matte afwerking met antislip afwerking. Het product is perfect in gebieden waar geen glans producten gebruikt mogen worden.


Eén laag voldoende voor een perfect resultaat

Terra Coat is de ultieme vloerwas in zijdeglans geschikt voor linoleum en marmoleum. Er hoeft maar 1 laag te worden aangebracht om het perfect resultaat te behalen. Terra Coat is geschikt voor niet-poreuze vloeren zoals vinyl, pvc, linoleum, rubber, afgedicht hout, marmer en terrazzo. Niet gebruiken op oppervlakken die zijn behandeld met olie en was, anders dan polymeren zoals absorberend steen, terracotta of geglazuurde keramiektegels.

Gebruiksaanwijzing

Voor optimale resultaten bereidt u de vloer grondig voor met een hoogwaardige wasverwijderaar / stripper zoals Clover Remove of Clover Zip Strip, na reiniging de vloer goed naspoelen en laten drogen voordat u de was het aanbrengen. Breng Clover Terra Coat dun aan met een mop of applicator en laat de aangebrachte waslaag drogen. Indien het gewenste resultaat niet naar wens is kan eventueel een tweede waslaag worden aangebracht.