Clover TFR + Polish Reiniger met was, 5 liter

Clover TFR + Polish Reiniger met was, 5 liter

(5 l = € 10,72)

€ 10,72

Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover TFR + Polish Reiniger met was

Clover TFR + Polish Reiniger met was is een krachtige reiniger voor het reinigen van auto's, vrachtwagens, tankwagens, bussen en tevens geschikt voor glazenwassers om vervuilde kozijnen en trespa onderdelen aan woonhuizen en bedrijven en te voorzien van een glanslaag. Clover TFR + Polish verwijdert atmosferische vervuiling, vet en vuil van diverse oppervlakken die onderhevig zijn aan weersinvloeden. Het product is laagschuimend voor het doeltreffend ontvetten. Clover TFR verdund gebruiken volgens voorschrift doormiddel van de extra aan te schaffen doseerpomp.


Geschikt voor autobezitters en glazenwassers

Een krachtig alkalisch product om auto's, trespa, schilderwerk, kunststof wanden en plafonds te reinigen en voorzien van een glanslaag.


Gebruiksaanwijzing

Afhankelijk van het te reinigen oppervlak het product 1:20 tot 1:100 verdunnen en aanbrengen op het oppervlak doormiddel van spraypomp, drukpomp, hogedrukreiniger. Glazenwassers dienen het product verdund te vernevelen op het oppervlak waarna het oppervlak kan worden geborsteld en gespoeld met osmose telewassysteem.

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
5 stuk(s) of meer€ 10,18Prijs per artikel: € 10,18