Clover TFR + Polish Reiniger met was 5 liter

Clover TFR + Polish Reiniger met was 5 liter

(1 l = € 3,64)

€ 18,21

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover TFR + Polish Reiniger met was 5 liter

Clover TFR + Polish reiniger met was 5 liter is een krachtig alkalisch reinigingsmiddel om verkeersvuil en vet te verwijderen van auto's, bestelwagens en vrachtwagens. TFR + Polish wordt ook door glazenwassers en schoonmaakbedrijven gebruikt om houtwerk, kunststof onderdelen bij bedrijven en woonhuizen te reinigen.


Auto industrie / transportsector:

Een krachtig, laagschuimend reinigingsmiddel voor gebruik in combinatie met hogedrukreinigers. Speciaal reinigingsmiddel voor algemeen gebruik in de auto-industrie en transportsector. Verwijdert verkeersvuil en laat een beschermende glans achter.


Schoonmaakbedrijven en glazenwassers:

TFR + poish is het product voor glazenwassers en schoonmaakbedrijven om de buitenzijde van gebouwen te reinigen in combinatie met een osmose glazenwasserssysteem. Breng het product afhankelijk van de vervuiling verdund aan op het oppervlak en laat het product inwerken. Borstel en spoel het oppervlak schoon.


Gebruiksaanwijzing

Verdun met water naar gelang het te reinigen oppervlak. Breng het product aan met hogedrukreiniger of spraytank en laat het product inwerken zodat de vervuiling losweekt. Reinig de het oppervlak doormiddel van hogedrukreiniging of osmose glazenwasserssysteem.


Dosering:

1:20 tot 1:100 afhankelijk van de vervuiling.

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
10 stuk(s) of meer€ 17,29Prijs per artikel: € 17,29
25 stuk(s) of meer€ 16,42Prijs per artikel: € 16,42
40 stuk(s) of meer€ 15,59Prijs per artikel: € 15,59