Clover Trim Shine, interieur- en bekledingsreiniger

Productnr.: SGE6045

€ 6,32
(1 stuk(s) = € 6,32)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Trim Shine by Clover Chemicals - Langdurige glans en bescherming voor uw auto

Clover Trim Shine is dé oplossing voor het herstellen van de glans op kunststof en rubberen oppervlakken van uw auto. Deze krachtige autoreiniger biedt langdurige bescherming tegen schadelijke UV-straling, waardoor uw voertuig er als nieuw blijft uitzien. Als een topproduct van Clover Chemicals, is Trim Shine een betrouwbare auto glans hersteller die uw auto's uitstraling naar een hoger niveau tilt. De speciale formule zorgt voor een prachtige glans en beschermt tegelijkertijd tegen vervaging en verkleuring.


Kenmerken:

  1. Langdurige Glans: Trim Shine geeft een diepe en duurzame glans aan al het kunststof en rubberoppervlakken, waardoor uw auto er altijd als nieuw uitziet.
  2. Bescherming tegen UV-straling: De speciale UV-bescherming voorkomt vervaging en verkleuring door schadelijke zonnestralen, wat de levensduur van uw interieur en exterieur verlengt.
  3. Anti-statische eigenschappen: Deze formule stoot stof en vuil af, wat betekent dat uw auto langer schoon blijft na behandeling met Trim Shine.
  4. Eenvoudige toepassing: Trim Shine is gemakkelijk aan te brengen met een zachte doek of applicator, waardoor u snel en efficiënt resultaten behaalt.
  5. Veelzijdig gebruik: Geschikt voor alle kunststof en rubberen oppervlakken, inclusief bumpers, deurgrepen, dashboard, en meer.
  6. Langdurige werking: Slechts een kleine hoeveelheid Trim Shine is voldoende om een langdurige glans en bescherming te bieden.


Trim Shine hersteld en beschermd kunststof en rubberen oppervlakken

Herstel de glans van uw auto en bescherm het tegen de elementen met Trim Shine van Clover Chemicals. Bestel vandaag nog en geef uw auto de aandacht die het verdient!


Trim Shine is verkrijgbaar in een handige 750 ml sprayflacon en maakt deel uit van ons uitgebreide assortiment van autoverzorging producten en auto onderhoudsmiddelen. Geef uw auto de verzorging die het verdient en ervaar een langdurige glans met Clover Trim Shine - de ultieme autoreiniger voor uw voertuig!

Bulkkorting

AantalPrijs per artikelKorting
2 stuk(s) of meer€ 23,81Prijs per artikel: € 23,81