Clover Trim Shine, interieur- en bekledingsreiniger 750 ml sprayflacon

Productnr.: SGE604

vanaf € 8,52

(1 fles(sen) = € 8,52)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Trim Shine, interieur- en bekledingsreiniger

Clover Trim Shine is een speciale interieur- en bekledingsreiniger in een handige 750 ml sprayflacon. Deze reiniger is bedoeld voor het schoonmaken en herstellen van de oorspronkelijke uitstraling van kunststof, vinyl, rubber, leer en andere interieurmaterialen in auto's, boten, campers en andere voertuigen.


Belangrijkste kenmerken van Clover Trim Shine (750 ml sprayflacon):

  1. Herstelt en beschermt: Trim Shine is ontworpen om de oorspronkelijke glans en kleur van interieuronderdelen te herstellen en te behouden, terwijl het oppervlak ook wordt beschermd tegen UV-straling en veroudering.
  2. Veelzijdig gebruik: Deze reiniger kan worden gebruikt op een breed scala van interieuroppervlakken, waaronder dashboard, deurpanelen, sierstrips, stoelen, stuurwielen, en meer.
  3. Eenvoudig aan te brengen: De sprayflacon maakt het aanbrengen van Trim Shine eenvoudig en zorgt voor een gelijkmatige verdeling.
  4. Langdurige glans: Trim Shine droogt snel op en laat geen vettig residu achter. Het zorgt voor een langdurige glans zonder de oppervlakken glad of plakkerig te maken.
  5. Verbeterde uitstraling: Het gebruik van Trim Shine zorgt ervoor dat het interieur van voertuigen er schoon, fris en als nieuw uitziet.


Deze interieur- en bekledingsreiniger is ideaal voor autobezitters en professionals in de autoverzorgingsbranche. Het helpt bij het onderhouden van een verzorgde en frisse uitstraling van het interieur van voertuigen en beschermt tegen vroegtijdige veroudering en vervaging van materialen. Het is belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen voor het beste resultaat.