Clover Truck wash 80, 20 liter

Productnr.: SGE307

vanaf € 39,62

(1 fles(sen) = € 39,62)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-5 dag(en)

Beschrijving


Clover Truck wash 80

Clover Truck Wash 80 is een krachtige reiniger die speciaal is ontworpen voor vrachtwagens en andere zware voertuigen. Deze reiniger is verkrijgbaar in een royale verpakking van 20 liter en biedt verschillende voordelen voor een grondige reiniging van grote voertuigen.


Belangrijkste kenmerken van Clover Truck Wash 80 (20 liter):

  1. Krachtige reiniging: Truck Wash 80 is geformuleerd voor zware reinigingstaken. Het verwijdert effectief vuil, vet, olie, en andere aanslag die zich ophopen op vrachtwagens en grote voertuigen.
  2. Veilig voor lakwerk: Ondanks zijn krachtige reinigingsvermogen is Truck Wash 80 veilig voor gebruik op de lak van voertuigen. Het tast de lak niet aan en laat een schone afwerking achter.
  3. Geschikt voor handmatige of hogedrukreiniging: Deze reiniger kan zowel handmatig als met hogedrukreinigers worden gebruikt, afhankelijk van je voorkeur en de beschikbare reinigingsapparatuur.
  4. Efficiënte verwijdering van insectenresten: Truck Wash 80 helpt bij het verwijderen van hardnekkige insectenresten die vaak voorkomen op de voorruit en voorkant van vrachtwagens.
  5. Economische 20 liter verpakking: De grote hoeveelheid van 20 liter maakt deze reiniger kosteneffectief, vooral voor het reinigen van meerdere voertuigen.
  6. Geschikt voor professioneel gebruik: Truck Wash 80 is ideaal voor gebruik in vrachtwagenwashes, wagenparkbeheerders en transportbedrijven die hun voertuigen grondig willen reinigen en onderhouden.


Dit product is bedoeld voor professioneel gebruik en zorgt voor een effectieve en efficiënte reiniging van vrachtwagens en zware voertuigen. Volg de aanbevolen instructies op de verpakking voor de beste resultaten.