Clover Ubik 2000 Universele reiniger 5 liter

Clover Ubik 2000 Universele reiniger 5 liter

(1 stuk(s) = € 16,63)

€ 16,63

Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover Ubik 2000 Universele reiniger 5 liter

Clover Ubik 2000 Universele reiniger 5 liter is een universele geconcentreerde reiniger en ontvetter voor het oplossen en verwijderen van de hardnekkigste vervuiling. Een snelwerkende en veelzijdige reiniger en ontvetter ideaal voor voedingsindustrie, industrieel gebruik, schoonmaakbedrijven en glazenwassers.


Industrieel gebruik;

Deze krachtige reiniger en ontvetter verwijdert keukenolie, vet, bloed, vuil, industriële olie en vet op uiteenlopende oppervlakken zoals betonvloeren, schilderwerk, vloeren, wanden, plafonds, machines en apparatuur.


Voedingsindustrie:

Ubik 2000 is geschikt voor verschillende toepassingen in de voedingsindustrie waaronder keukens, bakkerijen, vleesverwerkende bedrijven en snack verwerkende industrie en producenten.


Schoonmaakbedrijven en glazenwassers:

Regelmatig of periodiek kunststof kozijnen, dakkapellen, houtwerk, trespa aan bedrijfspanden en woonhuizen schoonmaken? Ubik 2000 is een geconcentreerde reiniger en ontvetter die vervuiling losmaakt en eenvoudig verwijdert.


Gebruiksaanwijzing

Breng het product verdund aan op het oppervlak of zet het oppervlak in met dweil, borstel, doek of spons. Laat het product kort inwerken en spoel het grondig na met schoon water of osmose telescoopsysteem. Test altijd de ondergrond voor gebruik. Niet gebruiken op aluminium.


Dosering:

1:10 tot 1:200 afhankelijk van de vervuiling.