Clover Ubik 2000 Universele reiniger 5 liter

Clover Ubik 2000 Universele reiniger 5 liter

(1 l = € 2,90)
€ 19,34
-25%

€ 14,50

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Ubik 2000 Universele reiniger 5 liter

Clover Ubik 2000 Universele reiniger 5 liter is een universele geconcentreerde reiniger en ontvetter voor het oplossen en verwijderen van de hardnekkigste vervuiling. Een snelwerkende en veelzijdige reiniger en ontvetter ideaal voor voedingsindustrie, industrieel gebruik, schoonmaakbedrijven en glazenwassers.


Industrieel gebruik;

Deze krachtige reiniger en ontvetter verwijdert keukenolie, vet, bloed, vuil, industriële olie en vet op uiteenlopende oppervlakken zoals betonvloeren, schilderwerk, vloeren, wanden, plafonds, machines en apparatuur.


Voedingsindustrie:

Ubik 2000 is geschikt voor verschillende toepassingen in de voedingsindustrie waaronder keukens, bakkerijen, vleesverwerkende bedrijven en snack verwerkende industrie en producenten.


Schoonmaakbedrijven en glazenwassers:

Regelmatig of periodiek kunststof kozijnen, dakkapellen, houtwerk, trespa aan bedrijfspanden en woonhuizen schoonmaken? Ubik 2000 is een geconcentreerde reiniger en ontvetter die vervuiling losmaakt en eenvoudig verwijdert.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Ubik 2000 is Ph 10-12 sterk alkalisch ( krachtige reiniger)


Geschikt voor:

  • Betonvloeren
  • Machines
  • Apparatuur
  • Roestvrij staal
  • Antislip vloeren